Hailo

לקוח: משקיע פרטי

אדריכלית: לירון מורן

מיקום: תל אביב

היקף הפרויקט: 600 מ"ר

"שיתוף הפעולה עם גשם פרויקטים עבד באופן מדהים. הכל בוצע בהתאם ללוחות הזמנים, עד לפרט האחרון. בעזרתם, הצלחנו לקלוט את העובדים החדשים שגויסו לחברה במועד שנקבע, ללא הפסד זמן או כסף – ואנחנו נהנים מתוצאה סופית יוצאת דופן"

קרן דויטש, מנהלת משרד, HAILO

הצורך

בעקבות פרויקט משותף שזכה להצלחה רבה, פנתה Hailo שוב לגשם פרויקטים. הפעם, התבקשה גשם להרחיב את משרדי Hailo, עקב צמיחת החברה וגידול משמעותי במספר העובדים. בשונה מההליך הרגיל, אישר הבעלים של הנכס את הבחירה בגשם באופן מיידי, בהסתמך על הישגי העבר.  

האתגר

לצד הגדלת שטח המשרדים, ביקשו Hailo גם לרענן את התכנון והעיצוב שלהם. לשם כך, תכננה האדריכלית לירון מור תכנית חדשה ומורכבת, אשר כללה הוספת שטחים חדשים ועיצוב מחודש של שטחים קיימים. ברוח העיצוב הקיים, נתבקשו לירון וגשם לשמור על סטנדרט תכנוני ועיצובי גבוה, ולהשלים את הפרויקט תוך חודשיים חצי בלבד.

אורבני ב-100%

בהתבסס על ניסיון רב שנים בבנייה אורבנית, ניגש צוות גשם פרויקטים לביצוע הפרויקט באופן מיידי. מתודולוגיית העבודה של החברה, אשר גובשה בעקבות הקמתם של עשרות משרדים בכל רחבי הארץ, אפשרה את השלמתו של הפרויקט במועד שנקבע ובהתאם לדרישות התכנוניות והעיצוביות.

במהלך הפרויקט, המשיך צוות Hailo לעבוד ללא הפרעה. עם סיומו נחנכו המשרדים החדשים כמתוכנן והצוות החדש נקלט בהצלחה, תוך עמידה בלוחות הזמנים ובמסגרת התקציבית. לאחר תום הפרויקט, המשיך צוות גשם לספק ל-Hailo תמיכה וליווי מקצועי שוטף, בכל שאלה ובכל עניין.